Προτεινόμενα τραγούδια
χορού ζευγαριού
 
 
Φωτογραφικό Υλικό
 
 
 
       ΓΑΜΗΛΙΑ ΔΕΞΙΩΣΗ
Περπατήσατε  στο διάδρομο της εκκλησίας, δείξατε σε όλους πόσο αγαπάει ο ένας τον άλλο, και ανταλλάξατε βέρες. Συγχαρητήρια είστε τώρα και σύζυγοι. Ήρθε η ώρα να ξεχάσετε το άγχος της προετοιμασίας ,το στρες της ημέρας, χαλαρώστε, και γιορτάστε, στη γαμήλια δεξίωση μαζί με τους καλεσμένους σας.

Το αν έχετε κλείσει ένα συγκρότημα λαϊκού η κρητικού ρεπερτορίου,δεν σας απαγορεύει να χρησιμοποιήσετε και DJ στην γαμήλια δεξίωση. Ο συνδυασμός κρητικού η λαϊκού συγκροτήματος με DJ θα κάνει τη πιο όμορφη νύχτα της ζωής σας αξέχαστη.Μία η περισσότερες συναντήσεις με τον dj που θα επιμεληθεί μουσικά τον γάμο σας τουλάχιστον 4 εβδομάδες πριν ,σας δίνει το χρονικό περιθώριο να αποφασίσετε για όλες τις λεπτομέρειες που σας απασχολούν. σας προτείνουμε τους ιδανικότερους χώρους δεξιώσεων αλλά και μια μεγάλη γκάμα ειδικών του χώρου. Οι STAR DJ’s συνεργάζονται με καταστήματα στολισμού, βιντεοσκόπησης και φωτογραφίας, μακιγίεζ, ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων, και ότι άλλο χρειάζεται το ζευγάρι για να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας.


Οι STAR DJ’s θα έρθoυν  σε επαφή με σας για να συζητήσετε πώς ακριβώς θέλετε να γίνουν πολλά πράγματα για τη μεγάλη σας νύχτα.Οι DJs μας έχουν πολύχρονη εμπειρία και γνώση πάνω στη μουσική και είναι σε θέση να κρίνουν τα μουσικά γούστα των καλεσμένων σας έχοντας ένα ρεπερτόριο 20.000 τραγουδιών ελληνικής και ξένης μουσικής.

Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται να ανησυχείτε είναι η διασκέδαση για τον γάμο σας.Οι STAR DJ’S είναι στα DECKS !!!
 
Φωτογραφικό υλικό
     
 


Για το γάμο - Απαιτούμενα Έγγραφα

Αναγγελία

Aρχικά πρέπει να αναγγείλετε τον γάμο σας σε τοπική εφημερίδα. Η αναγγελία μπορεί να γίνει έως και 15 ημέρες πριν από τον γάμο ενώ η εφημερίδα θα αναλάβει την σύνταξη της αγγελίας. Οι απαραίτητες πληροφορίες που πρέπει να δώσετε είναι:
 • Το όνομα σας.
 • Το όνομα του/της μέλλοντα/μέλλουσας γυναίκας σας.
 • Τα ονόματα των γονέων σας.
 • Τα πατρώνυμα των μητέρων σας
 • Την περιοχή που θα γίνει ο γάμος.
Μην ξεχνάτε ότι δεν είναι απαραίτητο η ημερομηνία του γάμου σας να είναι ακριβής όταν θα δώσετε την αναγγελία. Έπειτα, θα πρέπει να προσκομίσετε στον ιερέα το φύλλο της εφημερίδας που αναγράφεται η αναγγελία του γάμου σας για να συντάξει όλα τα απαραίτητα χαρτιά.

Πιστοποιητικό Αγαμίας

Το πιστοποιητικό αγαμίας είναι απαραίτητο έτσι ώστε η εκκλησία να πιστοποιήσει ότι κανένας από τους δυο δεν είναι δίγαμος. Κάθε ένας από το ζευγάρι πρέπει να πάει στην ενορία που ανήκει μαζί με δυο μάρτυρες, οι οποίοι προσκομίζοντας μια δήλωση του νόμου 105 και τις ταυτότητες τους, βεβαιώνουν ότι είστε άγαμοι.  Σε περίπτωση που είναι ο δεύτερος γάμος που τελείται, θα πρέπει να έχετε μαζί και το διαζευκτήριο. Αφού εκδοθούν τα πιστοποιητικά αγαμίας, πρέπει να επικυρωθούν από την μητρόπολη που ανήκει ο κάθε ένας και στη συνέχεια θα διαβιβαστούν στην εκκλησία όπου θα γίνει το μυστήριο.

Άδεια Γάμου

Για την άδεια γάμου τώρα, πρέπει να έχετε τα δυο πιστοποιητικά αγαμίας και την γραπτή έγκριση της εκκλησίας όπου θα γίνει ο γάμος σας. Πηγαίνετε στην ενορία της νύφης όπου εκεί θα πρέπει να συμπληρώσετε κάποια έγγραφα, να δηλώσετε και την εκκλησία που θα γίνει ο γάμος σας αλλά και να υπογράψετε την δήλωση για το επώνυμο των παιδιών σας.  Έπειτα, πηγαίνετε στην αρχιεπισκοπή με τα έγγραφα της αίτησης για άδεια γάμου και παραλαμβάνεται την άδεια του γάμου σας την ίδια ημέρα. Τώρα, έχοντας την άδεια γάμου και ένα παράβολο (των 15€ συνήθως το οποίο το παίρνετε από την εφορία), πηγαίνετε στην ενορία της νύφης για να υπογράψει ο παπάς την άδεια.

Τι δεν πρέπει να ξεχάσετε
 • Οι ηλικία των ατόμων που επιθυμούν να παντρευτούν πρέπει να είναι μεγαλύτερη των 18 ετών. Σε αντίθετη περίπτωση, η πολιτεία δέχεται το γάμο μόνο αν η ηλικία δεν είναι μικρότερη των 14 ετών και εφόσον υπάρχει γραπτή συγκατάθεση των κηδεμόνων ή υπεύθυνων για την επιμέλεια των ανηλίκων.
 • Να είναι και οι δυο Χριστιανοί Ορθόδοξοι. Σε περίπτωση που ο ένας είναι αλλόθρησκος, θα πρέπει πρώτα να βαπτιστεί Χριστιανός.
 • Σύμφωνα με τον Αστικό κώδικα, γάμος δεν μπορεί να γίνει μεταξύ συγγενών εξ αίματος, από τον πρώτο έως τον τρίτο βαθμό συγγένειας, και μεταξύ συγγενών εξ αγχιστείας, ακόμα και αν ο γάμος από τον οποίο προήλθε αυτή η συγγένεια έχει λυθεί.
 • Επίσης, γάμος απαγορεύεται μεταξύ υιοθετημένου και αυτόν που τον/την υιοθέτησε, ακόμα και αν δεν ισχύει πλέον η υιοθεσία, όπως και στην περίπτωση πνευματικών αδερφών, δηλαδή ατόμων με τον ίδιο νονό.
 • Τα πιστοποιητικά που θα εκδώσετε έχουν ισχύ έως και 6 μήνες μετά από την έκδοση τους.
 • Πρέπει να δηλώσετε εντός 40 ημερών στο ληξιαρχείο τον τόπο που κατοικείται ή τον τόπο όπου παντρευτήκατε προσκομίζοντας βέβαια ένα αντίγραφο της πράξης γάμου που έχει συντάξει ο ιερέας.
 • Εάν είναι ο δεύτερος γάμο για τον ένα από τους δύο ή και των δύο, είναι απαραίτητο να έχετε μαζί σας ένα έγγραφο από την Αρχιεπισκοπή, που θα βεβαιώνει την λύση του πρώτου γάμου αλλά και το χαρτί του διαζευκτηρίου σας.
 • Σε περίπτωση χηρείας, πρέπει να προσκομίσετε το πιστοποιητικό θανάτου του πρώτου συζύγου.

 

 
copyright 2008 | ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ - ΑΝΑΠΤΥΞΗ ENTERCITY